Toegankelijkheid KCMSurvey

 

KCM wil dat iedereen alle informatie en diensten op haar website, inclusief haar enquêtes, gemakkelijk kan gebruiken. Daarom werken we aan het verbeteren van de toegankelijkheid van deze diensten. Heeft u hier vragen, tips of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld
Status

Eind oktober is er een toegankelijkheidsonderzoek bij ons uitgevoerd door Stichting Accessibility. Dit onderzoek was op basis van WCAG-EM om tot volledig actuele onderzoeksresultaten te komen. Onze online vragenlijsten voldoen op dit moment aan de vereisten voor WCAG 2.1, niveau AA.

Documenten

De bevindingen van het toegankelijkheidsonderzoek kunnen hier worden teruggevonden.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is beschikbaar voor iedereen. Ook voor mensen met een visuele-, gehoor-, lees- of andere beperking. Een toegankelijke website biedt hulpmiddelen, zodat iedereen de website goed kan gebruiken. Dit betekent dat de website met elke pc, tablet of smartphone te gebruiken is en ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

Meer informatie?

Onze complete toegankelijkheidsverklaring leest u hier. Op de website DigiToegankelijk.nl vindt u meer informatie over digitale toegankelijkheid.