Toegankelijkheid KCMSurvey

 

 KCM wil dat iedereen alle informatie en diensten op haar website, inclusief haar enquêtes, gemakkelijk kan gebruiken. Daarom werken we aan het verbeteren van de toegankelijkheid van deze diensten. Heeft u hier vragen, tips of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op.

Status

De eerste maatregelen zijn genomen om de toegankelijkheid van KCM Survey te verbeteren (C-status). Er zijn nog geen onderzoeksresultaten beschikbaar. Eind oktober is er een toegankelijkheidsonderzoek gepland. Dit onderzoek is op basis van WCAG-EM om tot volledig actuele onderzoeksresultaten te komen.

Planning

Op 30-10-2020 zal het toegankelijkheidsonderzoek worden uitgevoerd. De eisen voor websites, apps en downloadbare documenten in deze norm zijn identiek aan de niveau A en AA succescriteria van de wereldwijd toegepaste toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1. De uitslag van het onderzoek zal op deze pagina onder ‘documenten’ worden gepubliceerd.

Documenten

Bevindingen toegankelijkheidsonderzoek 30-10-2020 (nog te verwachten).

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is beschikbaar voor iedereen. Ook voor mensen met een visuele-, gehoor-, lees- of andere beperking. Een toegankelijke website biedt hulpmiddelen, zodat iedereen de website goed kan gebruiken. Dit betekent dat de website met elke pc, tablet of smartphone te gebruiken is en ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

Meer informatie?

Onze complete toegankelijkheidsverklaring leest u hier. Op de website DigiToegankelijk.nl vindt u meer informatie over digitale toegankelijkheid.