Verbeteren door naar je klanten en medewerkers te luisteren

Het gaat goed met je organisatie, maar het kan natuurlijk altijd beter. KCM helpt je jouw organisatie te verbeteren door samen waardevolle inzichten te verzamelen.

KCM Survey

Je zoekt een oplossing

Hoe kom je erachter op welke punten je nog kunt verbeteren? En welke drivers bepalen de tevredenheid onder jouw klanten en medewerkers? KCM Survey helpt jou met het verzamelen van waardevolle inzichten in de tevredenheid van jouw klanten en medewerkers. We bieden je real-time inzichten in een mooi online dashboard met talloze mogelijkheden. Zo weet jij snel wat de verbeterpunten voor jouw organisatie zijn en helpen wij om jouw organisatie klant- en medewerkergerichter te maken.

Werk samen met KCM aan jouw klant- en medewerkergerichtheid

Leren van je klanten en medewerkers

Er is één manier om te leren van je klanten en medewerkers: door te vragen wat ze vinden van je dienstverlening, producten en service. Wij bieden je alle tools om ze deze vragen te stellen. Onze experts stellen samen met jou de perfecte vragenlijst samen om de informatie die je wil hebben van je klanten en medewerkers te krijgen.

KCM Survey

De juiste onderzoeken

Afhankelijk van jouw wensen bieden wij diverse methoden om onderzoek te doen. Of je nu op kanaal- of procesniveau wil gaan meten, wij hebben alle kennis, expertise en tools in huis om het onderzoek perfect aan te laten sluiten op jouw wensen en vragen.

Onze in-house expertise

Ook over de inhoud van het onderzoek hoef je je geen zorgen te maken: wij hebben de expertise in huis om de ideale vragenlijst op te stellen, waarmee je jouw klanten en medewerkers niet overvraagt maar je toch alle informatie die je wil hebben van ze krijgt.

Het KCM Platform

De onderzoeksresultaten zie je direct verschijnen in je persoonlijke online dashboard. Zo kun je direct met de resultaten aan de slag en heb je altijd al je onderzoeken binnen handbereik.

Meer dan alleen onderzoeksresultaten

KCM Survey stopt niet bij het presenteren van de resultaten in je dashboard: daar beginnen we juist net. Wij hebben alles in huis om jou juist verder te helpen vanaf het moment dat de resultaten binnen zijn.

KCM Survey

Van data naar informatie

Analyse, rapportages, of het implementeren van verbeteracties? Niets is ons te gek! Vraag naar de mogelijkheden bij jouw KCM Adviseur.

Workshops om alle mogelijkheden van KCM te benutten

Wil je alle mogelijkheden van je online platform kunnen gebruiken? Neem dan deel aan onze workshops. Dan leer je hoe je het KCM Platform nog beter kunt gebruiken. Ook hebben wij workshops om je vragenlijsten te verbeteren.