Bij KCM werken?

Omdat het het leukste softwarebedrijf en marktonderzoeksbureau van Nederland is. KCM is aanwezig in 195 landen van de wereld, heeft al meer dan 31.000.000 uitnodigingen verstuurd naar respondenten en heeft momenteel meer dan 3.700 onderzoeken lopen.

Ben jij wel eens uitgenodigd voor een klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek, dan is dat geheid een of meerdere keren vanuit het KCM Platform gebeurd. En wij hebben de ambitie om nog groter te groeien binnen onze KCM Campus te Loosdrecht. Daarom zoeken we wellicht jou!

Vacature Customer Experience Advisor

Wat houdt Customer Experience Advisor in?

Ben jij een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties en staat de klant voor jou altijd centraal? Ben je ondernemend, werk je graag met targets en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt? Als Customer Experience Advisor bouw je aan bestaande relaties met klanten en leg je nieuwe contacten. Commerciële doelen zijn daarbij je uitgangspunt en je probeert je marktaandeel bij bestaande relaties constant te vergroten.

Daarvoor krijg je van ons een auto, telefoon en laptop ter beschikking om jouw klanten te bezoeken. Je werkt, na een gedegen inwerkperiode, in regel vanuit huis. Uiteraard doen we ook aan teambonding en dat doen we vaak op vrijdag in Loosdrecht op de KCM Campus. Maar de klant staat voorop!

De klant is Koning bij KCM. Geen een dag is hetzelfde. Elke klant is weer anders en heeft andere wensen en behoeften. Daar ga jij mee aan de slag. Een zeer afwisselende job dus.

Wat heb jij?

  • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie, bijvoorbeeld als accountmanager.
  • Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
  • Uitstekend in Nederlands taalgebruik en goede beheersing van de Engelse taal.
  • Van nature de neiging om altijd een stapje extra te doen om je klanten verder te helpen.
  • Een afgeronde hbo-opleiding in Commerciële Economie of vergelijkbare studie.
  • Affiniteit met customer & employee experience.
  • Rijbewijs B.

Hoe ziet de gedegen inwerkperiode eruit?

De eerste maanden draai je bij ons op kantoor te Loosdrecht met het CX-team mee, zodat je onze klanten, jouw collega’s, het KCM Platform met al zijn functionaliteit en de processen binnen KCM, leert kennen. Ook ga je met je directe, zeer ervaren collega’s mee om van hen te leren.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan door je curriculum vitae met motivatie te mailen naar hrm@kcmgroup.eu. Wellicht word jij onze nieuwe collega!

Als je eerst nog extra informatie wilt hebben, neem dan contact op met Edwin van Wijk op 035-5449800 of edwin.vanwijk@kcmgroup.eu. Hij helpt je graag.
Een psychologische test kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Stuur je een open sollicitatie?

Creatieve sollicitaties stellen we altijd op prijs. We kunnen je niet beloven dat we meteen een baan voor je hebben. Maar als we een vacature hebben die bij je past, dan weten we je te vinden.

Let op: Als jij een open sollicitatie instuurt ga je er mee akkoord dat wij jouw gegevens een half jaar lang bewaren. Dan weten we jou te vinden wanneer we weer op zoek zijn naar een leuke nieuwe collega.

Je kunt je CV en motivatie sturen naar: hrm@kcmgroup.eu. We horen graag van je.