Bij KCM draait het om mensen

Jouw klanten en medewerkers staan bij ons centraal. Wij meten hun beleving en helpen jou nog verder te verbeteren met interessante inzichten. Achter dit mooie werk zitten bijzondere mensen. Op deze pagina kan je kennis maken met het verkoopteam van KCM Group en een gezicht zien zodat je weet met wie je contact hebt. Of zodat je weet met wie je contact gaat zoeken.

 

Dit is KCM.

Edwin van Wijk

Sales

Eigenaar van KCM Group. Vertelt jou graag meer over alle mogelijkheden van het KCM Platform. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met Edwin op.

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Loosdrecht. Al 20 jaar ben ik ondernemer en in mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Wielrennen, mountainbiken en voetballen doe ik graag. Ook kan ik genieten van lekker eten en een goed glas wijn.

Stef van Dieren

Adviseur

Adviseur die graag langs zijn klanten gaat om advies te geven. Expert op het gebied van medewerkerstevredenheid mede dankzij zijn achtergrond in arbeidspsychologie.

Geboren en getogen in Breda en ik woon hier nog steeds. In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de racefiets, als coach langs de lijn van mijn vriendenvoetbalteam of lig ik lekker op de bank naar sport te kijken samen met mijn konijn Twan.

Suzan Boom

Adviseur

Adviseur die graag bij haar klanten komt om te advies te geven en mee te denken. Een creatieveling die niet terugdeinst voor complexe vraagstukken.

Oorspronkelijk afkomstig uit Maarssen maar woonachtig in Egmond aan Zee, samen met mijn vriend. Hier vertoeven we graag met vrienden op het strand. Verder houd ik van koken, CrossFit, dansen, beeldhouwen, feestjes en bovenal reizen.

Demo aanvragen

Zelf ervaren wat KCM voor jou kan betekenen?

Vraag de demo aan