Bij KCM draait het om mensen

Jouw klanten en medewerkers staan bij ons centraal. Wij meten hun beleving en helpen jou nog verder te verbeteren met interessante inzichten. Achter dit mooie werk zitten bijzondere mensen. Op deze pagina kan je kennis maken met het verkoopteam van KCM Group en een gezicht zien zodat je weet met wie je contact hebt. Of zodat je weet met wie je contact gaat zoeken.

 

Dit is KCM.

Thomas Hoogeboom

Adviseur

Business Manager bij KCM Group. Richt zich voornamelijk op bereikbaarheidsonderzoek.

Vader van 2 leuke meiden. Van 2003 tot 2019 in heb ik in het mooie Zuid Afrika gewoond. Inmiddels ben ik woonachtig in Eemnes. In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn racefiets of sta ik achter 1 van mijn BBQ’s, zelfs in de winter!

Tycho Tacoma

Adviseur

Business Manager met de focus op opleiden en StembureauSucces

Woonachtig in het mooie Hilversum samen met mijn huisgenoot. Ik voetbal al heel mijn leven en kan niet meer zonder. Eerlijkheid en transparant zijn staan bij mij centraal en dit mag je dan ook van mij verwachten. Oja, en ik hou er wel van om lekker snel te reageren!

Edwin van Wijk

Adviseur

Eigenaar van KCM Group. Vertelt jou graag meer over alle mogelijkheden van het KCM Platform. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met Edwin op.

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Loosdrecht. Al 20 jaar ben ik ondernemer en in mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Wielrennen, mountainbiken en voetballen doe ik graag. Ook kan ik genieten van lekker eten en een goed glas wijn.

Stef van Dieren

Adviseur

Adviseur die graag langs zijn klanten gaat om advies te geven. Expert op het gebied van medewerkerstevredenheid mede dankzij zijn achtergrond in arbeidspsychologie.

Geboren en getogen in Breda en ik woon hier nog steeds. In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de racefiets, als coach langs de lijn van mijn vriendenvoetbalteam of lig ik lekker op de bank naar sport te kijken samen met mijn konijn Twan.

Demo aanvragen

Zelf ervaren wat KCM voor jou kan betekenen?

Vraag de demo aan