KCM Group en haar labels

Binnen KCM Group werken verschillende labels nauw samen aan gezamenlijke doelstellingen als het gaat om de klant- en medewerkersbeleving van onze opdrachtgevers. Door waardevolle inzichten te bieden. Zo kunnen zij zich onderscheiden van hun concurrenten op dit gebied. Bij ons staan mensen centraal. Want dat is waar het werkelijke onderscheid ligt.

 

KCM Group

De KCM Group bestaat uit de labels KCM Survey, KCM Academy, KCM professionals, KCM Systems, KCM Futurelab. Onze labels werken nauw met elkaar samen. We hebben een gezamenlijke doelstelling als het gaat om de klant- en medewerkersbeleving van onze opdrachtgevers. Samen zorgen wij ervoor dat zij zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten op het gebied van klant- en medewerkersbeleving. We bieden ze waardevolle inzichten. Daarvoor ontwikkelen en gebruiken we creatieve en innovatieve technologie. Maar het belangrijkst vinden we het directe en persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. De korte lijntjes en het snelle schakelen. Zo dragen onze labels stuk voor stuk bij aan een duidelijk, integraal beeld van hun customer en employee experience.

KCM Survey

KCM Survey biedt waardevolle inzichten, kennis en ondersteuning op het gebied van customer en employee experience. Survey denkt mee, doet mee en werkt als een partner aan jouw onderzoek. Ze denkt mee over de onderzoeksdoelen en de vragenlijsten: wat kan er gemeten kan worden, hoe kunnen we dit goed implementeren en hoe kunnen we dit in de resultaten meenemen.

KCM Professionals

KCM Professionals gaat voor waardevolle inzichten, sterke strategieën en plannen en succesvolle veranderingen. Met onze kennis en expertise op het gebied van klantinteractie bieden wij advies, projectmanagement en interim management. KCM Professionals werkt samen en stelt als doel om u in uw kracht te zetten met gebruik van onze modellen, methodieken en een flinke dosis aan best practices ervaringen. Met KCM Professionals brengt u het potentieel van uw organisatie aan het licht.

KCM Academy

KCM Academy verzorgt alle workshops, seminars en kennissessies. Eventueel met branchegenoten of partners. Om te leren van elkaars ervaringen. Zodat je nog meer waardevolle inzichten krijgt. Samen met de Academy maak je blijvende veranderingen in je organisatie mogelijk. Als partners, vanuit jouw behoeften en uitgangspunten.

Samen ontdekken we welke drivers de meeste invloed hebben op jouw klant- en medewerkerstevredenheid. Met de informatie die we verzamelen en de analyses die we doen, vinden we de drivers die de meeste impact hebben. Dan kan jij binnen je organisatie aan de juiste knoppen draaien om de klant- en medewerkersbeleving te verbeteren. Onze Academy is geen trainingsbedrijf of consultancy. Wat we wel hebben is veel ervaring op het gebied van customer en employee experience. En die kennis delen we graag met jou. Of we brengen je in contact met vakgenoten om kennis uit te wisselen.

KCM Systems

Systems doet onze technische productontwikkeling. Zij helpt onze labels met de software die ze nodig hebben om jouw doelstellingen te realiseren. Systems levert binnenkort ook losse modules en combinaties met softwarepakketten. Daarmee kunnen onze opdrachtgevers of andere partijen via een licentie in-house onderzoek doen.

KCM Futurelab

Futurelab helpt de labels met nieuwe technologieën voor onderzoek, uitvraagtechnieken, AI, tekstanalyse en helpt Systems met haar software-ideeën. Ze zet de innovatieve ideeën van de KCM Group om naar (software)ontwikkelingen die bijdragen aan de verbetering van klant- en medewerkersbeleving. Ze ontwikkelen nieuwe manieren van werken, vraagtypes, enzovoort. Zo staan wij dus nooit stil.