Meer dan alleen een online belevingsdashboard

Om jou nog betere inzichten te kunnen geven bieden wij ook modules die hierin ondersteunen. Onze modules vullen aan, of ze voorzien jou van nog meer informatie. Op die manier kun je nog dieper op de inzichten ingaan. Hoe meer tevredenheid, hoe beter.

 

Welke modules zijn er?

Met de rapportagemodule deel je eenvoudig de resultaten

Het is belangrijk dat je de organisatie op de hoogte houdt van de resultaten van je metingen. Met de rapportagetool maak je snel en gemakkelijk een overzicht dat je kunt downloaden. Daarmee kun je de informatie binnen de organisatie delen. Zo kun je bijvoorbeeld op rapportages maken per team, afdeling of proces. Per maand, kwartaal of jaar. Alles is mogelijk.

De Respondentenfeedbackmodule voor de open vragen

De Respondentenfeedbackmodule is een goed instrument om open antwoorden op een eenvoudige wijze te categoriseren. Met de juiste instellingen kun je met één klik op de knop open feedback verwerken en per categorie gerapporteerd krijgen. Het is zelfs mogelijk hier een stemming aan toe te voegen. Zo heb je vanuit je dashboard altijd een actueel overzicht van de antwoorden op open vragen. Dit levert je, naast de scorevragen, een waardevol inzicht.

Met de tekstanalyse kom je erachter wat klanten over je zeggen

De tekstanalyse is een volautomatische oplossing voor klantfeedback. De module geeft aan wat de belangrijkste onderwerpen en het sentiment van de klantfeedback zijn geweest, zonder dat je zelf de feedback hoeft te lezen. Je ontvangt inhoudelijke informatie over de onderwerpen waarop je medewerker gecoacht en/of getraind moeten worden. Medewerkers kunnen zo gerichter vragen stellen en antwoord geven.

Met de verbeter-/complimentenmodule worden klachten snel opgepakt

In de verbeter-/complimentenmodule’ kan je de parameters naar je eigen wens instellen. Daarmee kunnen klantsignalen die niet voldoen aan jouw ingestelde criteria worden geïsoleerd in de verbetermodule zodat je daarna er alles mee kan doen wat je wilt. De door jou geautoriseerde collega’s ontvangen een signaal dat er een nieuwe klantcase is die voldoet aan jouw parameters waarop zij er direct mee aan de slag kunnen. Uiteraard wanneer er een compliment wordt gegeven aan de organisatie of de betrokken medewerker, kan deze ook direct worden opgevolgd door de respondent te bedanken, in welke vorm dan ook.

Soms is een grote verbetercyclus nodig. Bijvoorbeeld als er iets misgaat in een proces. Stel dat de communicatie tussen verschillende afdelingen niet soepel loopt. Dan volg je dit net zo lang tot je een trend ontdekt. Daarmee kun je het proces aanpassen.

Het is ook goed om te klanten te laten weten dat je hun complimenten waardeert. Met de complimentenmodule kunnen je medewerkers ook daar snel op reageren. En dat is nog leuk om te doen ook.

De Quality Monitoringmodule

Deze volledig geautomatiseerde module die deel uit maakt van het KCM Platform biedt je de mogelijkheid om de resultaten van de teruggeluisterde gesprekken direct digitaal te verwerken. Het verschaft je middels het online dashboard kennis en inzicht dat  noodzakelijk is om de kwaliteiten van de medewerkers en hun team te perfectioneren.

De Registratiemodule

Met de Registratiemodule turf je waar de inkomende gesprekken over gaan. Medewerkers kunnen kiezen uit een lijst met onderwerpen waarover de klant contact kan opnemen. Heb je binnen je organisatie nog geen systeem waarin je dit handig kunt bijhouden? Dan is de Registratiemodule een uitkomst. In deze module zie je hoe vaak er gebeld wordt over een bepaald onderwerp en hoeveel tijd dat kost. Je ziet de tevredenheid over dat onderwerp en of je de informatievoorziening moet verbeteren. De gegevens uit de Registratiemodule kun je weer koppelen aan KCM om je klanten automatisch opnieuw te vragen naar hun tevredenheid over het onderwerp. Zo kun je bekijken of je procesoptimalisatie is gelukt.