KCM Survey meet!

Het meten van klanttevredenheid is van essentieel belang om inzicht te krijgen in hoe klanten je dienstverlening, processen en medewerkers beoordelen. De waardevolle inzichten die je vergaart door het meten van je klantervaringen op kanaal- en/of procesniveau stellen je in staat je dienstverlening te verbeteren.

KCM Survey biedt kwalitatief en kwantitatief onderzoek aan op het gebied van klantinteractie en klanttevredenheid, waardoor we een nóg completer dienstenpakket hebben! Dit kan nu ook door middel van inzicht in de kwaliteit (vorm en inhoud) van klantcontacten met de Gesprek Kwaliteit Analyse. De analyse is ontwikkeld om snel, efficiënt en eenvoudig onderzoek te verrichten naar de respons van bijv. inkomende chats, inkomende WhatsApp-berichten of e-mails bij organisaties. Klanttevredenheid kun je meten met KPI’s (kritieke prestatie indicatoren). Aan de hand van deze KPI’s kunnen we jou precies laten zien wat je verbeterpunten zijn. Met het KCM Platform en jouw persoonlijke belevingsdashboard houd jij realtime bij hoe tevreden jouw klanten zijn. Zo kun je gemakkelijk inspelen op klantbehoeften en leren van hun verhalen.

KCM Survey biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van het meten van klanttevredenheid.

Klanttevredenheidsonderzoek

Tevreden klanten zijn van essentieel belang voor elke organisatie. Je wil natuurlijk goede producten en diensten leveren, en het allermooiste is om van je klanten terug te horen dat ze blij met je zijn. Tevreden klanten zijn immers ambassadeurs van jouw organisatie en zorgen zo voor extra omzet. Daarnaast blijven tevreden klanten langer en zijn ze sneller geneigd extra producten of diensten bij je af te nemen.

KCM Survey is een onderzoeksbureau dat alle tools biedt om je klanten te bevragen en hun waardering van je dienstverlening in kaart te brengen in een real-time online dashboard. Zo krijg je direct inzicht in wat je klanten van je vinden.
Klanttevredenheid kun je meten met de volgende KPI’s (kritieke prestatie indicatoren):

  • Klanttevredenheid (KTV),
  • Net Promotor Score (NPS),
  • Customer Effort Score (CES). Hierdoor kom je tot waardevolle inzichten die echt gaan helpen om je bedrijfsvoering te optimaliseren en je klanten het gevoel te geven dat zij gehoord worden.

Gesprekskwaliteit analyse

Of er nou contact wordt gelegd via de telefoon, e-mail, WhatsApp of via de chat, inzicht in de kwaliteit en dus de vorm en inhoud, kan met onze Gesprekskwaliteit analyse. De analyse komt op twee manieren tot stand:
1. KCM Survey analyseert daadwerkelijke gesprekken tussen medewerkers en klant. De bestanden worden door de opdrachtgever aangeleverd.
2. KCM Survey verstuurt zelf mystery berichten via de genoemde kanalen. Hiervoor zijn concrete cases nodig die door de opdrachtgever worden voorbereid.
De keuze hangt geheel af van de bestaande materialen van opdrachtgever en de beperkingen die mystery calling soms heeft. De analyse is ontwikkeld om snel, efficiënt en eenvoudig onderzoek te verrichten naar de respons van bijv. inkomende chats, inkomende WhatsApp-berichten of e-mails bij organisaties. Hiermee maken we de kwaliteit van (digitale) dienstverlening van medewerkers en afdelingen inzichtelijk!

Wil je meer meten en weten?

Vraag dan onze one pagers aan!

One pagers aanvragen