Het KCM Platform

Wil jij meer weten over ons KCM Platform? Dat kan! De meest gestelde vragen over ons Platform – onze onderzoeken, en het online belevingsdashboard – vind je hieronder.

Onderzoeken

Wat voor soorten onderzoeken kunnen jullie uitsturen?

Wij verzorgen veel klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken, maar kunnen ook faciliteren in de Aedes Benchmark, de burgerpeiling, ondernemerspeiling en dergelijke. Heb je een specifiek onderzoek in gedachten, maar kun je dat niet terug vinden? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of we jou hier verder mee kunnen helpen.

Onze onderzoeken kunnen wij ook op verschillende manieren uitsturen, denk bijvoorbeeld aan: per e-mail, per sms, als link via WhatsApp, via de website. We doen graag ons best voor jou.

Kunnen de vragenlijsten aangepast worden aan onze huisstijl?

Jazeker kunnen wij dit. Wij zorgen er altijd voor dat de uitgestuurde uitnodiging helemaal naar wens is van onze klanten.

Algemeen

In welke talen is het KCM Platform beschikbaar?

Het KCM Platform maakt gebruik van UTF-8. Dit betekent dat wij onze onderzoeken in kunnen richten met alle tekens die binnen deze karakterset vallen. Wil je meer informatie over UTF-8? Deze vind je hier.

Wat kost het gebruik van het KCM Platform?

Dat is voor elke klant verschillend; wij leveren namelijk altijd maatwerk. Wil jij ook weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, en dan kijken wij samen naar de beste oplossing voor jouw organisatie. Naar contact.

Privacy

Hoe borgt KCM mijn privacy?

Als je meer wilt weten over hoe wij met jouw privacy omgaan kun je kijken bij ons Privacyverklaring. Deze vind je hier.

Over KCM

Is KCM lid van de MOA?

Ja, wij zijn lid van de MOA.

Welke certificeringen heeft KCM?

Het managementsysteem van KCM isĀ ISO 27001, NEN 7510 en BIO:BBN2 gecertificeerd gecertificeerd. KCM neemt dataveiligheid ontzettend serieus, en zo houden we onszelf scherp. Zo gaan wij altijd zorgvuldig om met alle gegevens.