Je wilt graag weten wat je klanten over je zeggen in hun feedback zonder dat je alles zelf terug hoeft te lezen. Je zoekt de frequentie waarop klanten specifiek topics benoemen zoals bijvoorbeeld het nakomen van afspraken. Waardevolle feedback van je klanten bieden al gauw direct een aanknopingspunt voor verbetering. Alleen heb je niet altijd genoeg tijd om de feedback door te lezen. Daar kunnen wij je bij helpen.

KCM breidt dienstenpalet uit met tekstanalyse

Laat KCM jouw tekstanalyse volautomatisch voor je uitvoeren. Deze module is accuraat, schaalbaar en flexibel inzetbaar voor verschillende gebruiksdoeleinden binnen klantinteractie. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe klanten denken over jouw merk of onderwerp, door onbewerkte tekst te laten analyseren op aanwijzingen van positieve of negatieve gevoelens. De analyse is gebaseerd op wetenschappelijke algoritmen en is vooraf getraind met behulp van een uitgebreide hoofdtekst. Daarnaast kan voor elke geselecteerde taal een onbewerkte tekst beoordeeld worden en worden sleuteltermen automatisch geëxtraheerd om snel de hoofdpunten te identificeren.
De belangrijkste voordelen? Hoge snelheden met lage kosten en up-to-date resultaten. Er vinden geen handmatige handelingen plaats waardoor alleen kosten voor de module worden gerekend. Daarnaast wordt per kwartaal een update van het algoritme uitgevoerd waarbij de kwaliteit wordt verhoogd en nieuwe topics automatisch worden gespot.

 

Vijf redenen om te starten

Alles weten maakt soms wel gelukkig. Helemaal wanneer het gaat om de feedback van jouw klanten. Met de onderstaande punten geven wij je vijf redenen om te starten met tekstanalse:
1. Snel en zonder eigen tijdsbesteding topic-informatie tot beschikking.
2. Inhoudelijke informatie over wie waarop gecoacht en/of getraind moet worden.
3. Inzage in routering van calls naar de juiste persoon.
4. Klanten worden gerichter bevraagd en besteden minder tijd aan het invullen van de survey-vragen
5. Professionele analyse van de klantfeedback om beter te sturen, processen te verbeteren en medewerkers te helpen ontwikkelen.

 

Text mining

Met text mining van KCM Survey versterk je de snelheid, capaciteit en accuraatheid van het verkrijgen van inzichten. Zo creëer je meer tijd voor problem-solving en progressie binnen de organisatie.
· Categoriseer open teksten naar hoofdtopics en subtopics.
· Analyse legt meest voorkomende problemen bloot.
· Biedt de inzichten die je nodig hebt om concrete aanpassingen door te voeren.
· Optimaliseer jouw klantfeedback-vragenlijsten ten behoeve van gerichte verbeteracties.
· Gebruik inzichten voor sturing op de afdeling, binnen teams en naar medewerkers specifiek.

 

Begrijp uw klanten beter met de tekstanalyse van KCM SurveyMeer weten?
Beem contact met ons op via welcome@kcmgroup.eu